MCC logotyp

 

 

Malmö Cricket Club - Ett lag för ungdomar!


NYHETSARKIV - år 2001

Cricket humor! Ny spelare? (30 november 2001)

Häromdagen fick klubben ett email av en lovande ung cricketspelare som ville bli medlem i klubben. Dessvärre hade han också flertalet krav som kan bli svåra (omöjliga) att stå till tjänst med. Bered er på ett gott skratt och läs Aftab Imrans email här! Jag undrar om vår klubb var den enda som fick emailet?

Ny styrelse i SCF! (19 november 2001)

Har inte haft tid att uppdatera hemsidan på ett tag, men på AGM i Stockholm beslutades det om en hel del. Bland annat valdes en ny styrelse. I styrelsen sitter även vår klubbs ordförande Masood Zaigham som ledamot! Styrelsen för de följande 2 åren kommer att bestå av följande personer:

 • Ordförande -- Govindarajah Jeganmohan (Spånga UCC)
 • Sekreterare -- marcus Bringzén (SACS)
 • Kassör -- Fakhar Chowdhry (Pakistan CC)
 • Ledamot -- Aru Sandenam (Svea CC)
 • Ledamot -- Stephen Smith (Stockholm CC)
 • Ledamot -- Anwar Sulemanji (Göteborg CC)
 • Ledamot -- Masood Zaigham (Malmö CC)
 • SCF - 2001 Summary Board Report (4 november 2001)

  SCF har sammanställt sina uppnådda mål för säsongen 2001. Läs om det på SCFs hemsida här!

  SCF årsmöte - Plats och agenda (4 november 2001)

  SCF har nu meddelat plats och agenda för årsmötet. Mötet kommer att hållas den kl.1400 den 11 november i Stockholm på Krögarevägen 8A, Fittja. Agendan för mötet finns att läsa på SCFs hemsida.

  SCF årsmöte (AGM) (3 november 2001)

  SCF har skickat ut kallelse till årsmöte, sk. AGM (Annual General Meeting), som kommer att ske kl. 1400 i Stockholm den 11 november. Läs kallelsen här!

  Alla medlemmar i Malmö Cricket Club som har åsikter och synpunkter som de vill ska tas upp på mötet var vänliga och emaila dessa till klubben.

  Guestbooken (3 november 2001)

  Guestbooken har INTE försvunnit! Jag har bara flyttat ner den till längst ner på sidan för att jag tyckte den passade bättre där!

  Cricket humor! :) (5 oktober 2001)

  Hittade ett roligt flashspel som spelas på nätet med en minst sagt annorlunda form av cricket! Prova på här!

  Om hemsidan (24 september 2001)

  Jag vill bara lugna alla er som kan ha blivit oroade för hemsidan. Ni har kanske läst den "pop-up" som dyker upp på framsidan. Den varnar för att hemsidan kan komma att förändras efter den sista september.

  Hemsidan kommer att vara helt oförändrad och det meddelandet kommer inte att beröra oss. Jag tycker det är olyckligt att Homestead valt att låta alla besökare läsa det meddelandet. Tyvärr så kan jag inte påverka detta.

  Säsongens slut? (18 september 2001)

  Det känns som att höstvädret har fallit in över Malmö, med regn och rusk och allt vad det innebär. Därmed tycks det som att vi redan haft vår sista utomhusträning. Hoppas jag har fel, men det börjar nog bli lite väl kyligt ute ändå. Om vädret inte blir bättre, så kanske vi får försöka att ordna någon form av inomhusträning. Tänkte att göra en survey om intresset för att spela inomhus i vinter. Den kan bli helt avgörande för beslutet!

  Matchresultat från Allsvenska Finalen! (10 september 2001)

  Jag har fått tag på kortfattade matchresultat samt matchens bästa spelare från Allsvenska finalen i lördags. Ni hittar det här (Matchprotokoll kommer senare).

  Jag önskar gratulera Pakistan CC till en väl värd Allsvenskaseger!

  GRATTIS! (8 september 2001)

  Allsvenska finalen spelades idag mellan Pakistan CC och Svea CC och ryktes vägen har jag hört att PAKISTAN CC är Svenska Mästare för år 2001. Pakistan CC gjorde 227 runs, medan Svea endast gjorde 143 all out.

  Design ändring (8 september 2001)

  Har lagt in en menyrad längst upp för enklare översikt och navigation. Vad tycks? Synpunkter eller förslag skickas till webmastern via e-mail eller "private message" i Guestbooken!

  Matchprotokollet från andra semifinalen (6 september 2001)

  Nu har matchprotokollet från den andra semifinalen spännande semi-finalen kommit. Du hittar den här. (Word-dokument). Tyvärr är den ofullständig med bowling-figures, men håll till godo.

  Ny coachinglänk! (6 september 2001)

  Har lagt till en länk till en coaching sida väl värd att besöka, med tips från några av dom bästa cricketspelarna. Undrar du vilka? Besök www.cricketcoach.com och ta reda på det!

  Resultaten från båda semifinalerna (3 september 2001)

  I helgen spelade semifinaler i Stockholm, på lördagan mellan (2.) Pakistan CC och (3.) Spånga United CC och i söndags mellan (1.) Svea CC och (4.) Landskrona CC. Resultaten och första matchprotokollet hittar du på Säsong 2001 sidan.

  Surveyen äntligen stängd (28 augusti 2001)

  Har bestämt att avsluta surveyen. Vi vet alla vem som vann! Se resultaten här.

  Helgens match inställd (26 augusti 2001)

  Som bekant blev helgens match olyckligtvis inställd. Istället hade vi en mycket givande heldags-träning med coaching, som alla uppskattade.

  Fler matchresultat inlagda (24 augusti 2001)

  Matchresultaten från förra helgen har lagts in. Du hittar dom sorterade efter datum här och efter lag här.

  Övriga matchresultat inlagda (18 augusti 2001)

  Matchresultaten från övriga matcher har uppdaterats. Du hittar dom sorterade efter datum här och efter lag här.

  Äntligen! Scorecard på Jinnah CC matchen & ny stats! (15 augusti 2001)

  Nu har vi äntligen lyckats få upp scorecarden på matchen mot Jinnah CC från i lördags.

  Även statistiken med nya fina stapeldiagram har uppdaterats!

  Gruppfoto och andra foton (15 augusti 2001)

  Har nu lagt upp ett gruppfoto från i Stockholm och ett nytt spelarfoto på Spelare-sidan.

  Ni som vill ha med ett foto på er själva eller vill att jag ska använda någon bild på er från något annat foto på hemsidan meddela mig det här!

  Scorecard på Jinnah CC matchen (15 augusti 2001)

  Ursäkta förseningen av scorecarden på matchen mot Jinnah CC. Det är skolstarten som har gjort så att vår scorecardmaster och statistiker, Bilal Zaigham, inte har haft tid. Scorecarden ska förhoppningsvis vara upplagd på hemsidan senare i kväll. Titta in lite senare.

  Flytt av delar av hemsidan (15 augusti 2001)

  Jag kommer att flytta alla sidor på hemsidan från Homesteads server till min Telia server. Detta kommer att göra så att sidorna laddas fortare, för att Telia servern ligger i Sverige istället för i USA som Homestead servern. Dessutom blir det lättare för mig att uppdatera sidorna (tidigare var jag tvungen att ladda upp sidorna en och en!).

  Addressen till hemsidans framsida är densamma, men alla övriga sidor inklusive denna kommer att ligga på Telia servern! Så uppdatera era bokmärken. Jag fullbordar flytten imorgon!

  Kommentarer eller frågor angående detta mottas gärna här!

  Match i helgen (10 augusti 2001)

  Den 11 augusti kommer Jinnah CC till Malmö för att spela en match mot oss. Vi förväntar oss därför att alla spelare kommer till Bulltofta kl. 9 för att förbereda planen inför matchen.

  Jason Beers personliga svar (8 augusti 2001)

  Vi har mottagit Jason Beers svar på vårt brev till SCF och alla klubbar. Läs det här. (HTML-format)

  Bilder från Stockholmstouren! (8 augusti 2001)

  Vi har äntligen fått fram bilderna som vi tog i Stockholm den 7-8 juli. Se dom här!

  Matchen i helgen (7 augusti 2001)

  Det är nu helt säkert att Guttsta WCC inte kan komma på lördag. Matchen blir därmed inställd eller framflyttad. Vi ska istället ordna med att spela en match inom laget eller i Köpenhamn under helgen.

  Stapeldiagram i statistiken (7 augusti 2001)

  För att göra batting och bowlingstatistiken för denna säsong mer övergriplig har jag gjort några fina stapeldiagram.

  Nya länkar och mer synlig reklam (6 augusti 2001)

  Har lagt till lite nya länkar.
  Läs bland annat alla cricket reglerna! Kolla även in andra svenska cricketklubbars hemsidor och jämför gärna med vår! Rapportera till mig om gamla eller brutna länkar.

  Dessutom har jag börjat sprida ut reklamen på hemsidan så att den blir lättare tillgänglig genom att utnyttja ledigt utrymme på dom vanligaste sidorna. Skriv gärna och kommentera här.

  Matchresultat och scorecard från matchen mot SACS samt uppdaterad statistik (5 augusti 2001)

  Matchresultat och scorecard från matchen mot SACS. En härlig match där ungdomarna i laget fick sin chans! Statistiken är också uppdaterad!

  Uppdaterad serietabell från förbundet. Jag väntar fortfarande på den från helgen 21-22 juli! Sätter upp den så fort den är klar. Samma sak gäller för övriga matchresultat.

  VIKTIGT! Vårt brev till Svenska Cricket Förbundet (1 augusti 2001)

  Här kan du läsa det brev som vi har skickat till Svenska Cricket Förbundet (SCF) och samtliga cricketklubbar i Sverige. Vi rekommenderar alla besökare att läsa brevet.

 • Reply to Jason Beer, SCF (Word dokument)
 • Reply to Jason Beer, SCF (Websida)
 • E-maila gärna kommentarer här.

  Vår hemsida har nått 1000 besökare! (29 juli 2001)

  Vår hemsida har kommit upp i ett tusen besökare!

  Den tusende besökaren var vår kära SUNNY SHARMA!

  Vår guestbook har invigts av vår egen Omar Mirza! Skriv något du med!

  Tack för supporten allihop. Fortsätt att stödja klubben genom att klicka på TradeDoubler sponsorn till vänster!

  Guestbook och ny survey för våra besökare (25 juli 2001)

  Har ordnat med en survey och en guestbook. Ca 30 besökare har "beta"-testat den förra surveyen, men den var för enkel att lura. Med den nya kan man bara rösta en gång om dagen! Resultaten visade att det var jämt mellan båda huvudkonkurrenterna. Fortsätt att rösta och skriv gärna en hälsning i guestbooken!

  Matchresultat sorterat efter lag (24 juli 2001)

  Efter mycket arbete har jag lagt upp en sida där samtliga matchresultat är sorterade lagvis. Nu kan man enkelt se vilka matcher de olika lagen har spelat. Det gör det enklare att följa våra motståndare. Ta och läs igenom och se vilka matcher våra motståndare har spelat och vilka dom har kvar.

  Skicka gärna kommentarer om den nya sidan här!

  Matchresultat, scorecard från Svea CC matchen och uppdaterad statistik (22 juli 2001)

  Matchresultat och scorecard från matchen mot Svea CC i lördags är uppe. En underhållande match med en härlig innings av vår ledande runscorer! Kolla även den uppdaterade statistiken!

  Uppdaterad serietabell kommer när alla helgens resultat har sammanställts av förbundet.

  Notering kring spelschema (22 juli 2001)

  Enligt spelschema har vi en match varenda helg framöver. Dessutom är semifinalen och finalen på nästföljande helger direkt efter seriespel. Detta betyder att det nog inte sker ändringar i matchdatum.

  Ändring i spelschemat! (18 juli 2001)

  Jinnah CC och Svea CC har bytt datum sinsemellan på deras resa till Malmö, vilket betyder att vår match på lördag istället blir mot Svea CC. Jinnah CC kommer vi att möta Lörd. 18/8 då Svea CC egentligen skulle ha kommit. Se det ändrade spelschemat här!

  Uppdaterat serietabell och andra matcher! (15 juli 2001)

  Har uppdaterat serietabellen och lagt till våra matcher från helgen bland övriga matcher.

  Ändrat plats för matchresultat och serietabell! (10 juli 2001)

  Våra matchresultat och serietabellen för denna säsongen har flyttats från den separata matchresultatsidan till huvudsidan för Säsong 2001, för att göra det mer tillgängligt. Synpunkter på ändringen mottas gärna här.

  Resultat och statistik efter Stockholmstouren! (9 juli 2001)

  Har lagt ut nya matchresultat med scorecards för våra matcher mot Botkyrka CC och Pakistan CC.

  Spelar statistiken är också uppdaterad efter 5 matcher.

  Nya länkar! (1 juli 2001)

  Har lagt ut några roliga länkar. Allt från humor till screensavers!

  Alla helgens matchresultat och ny serietabell (27 juni 2001)

  Har lagt ut alla helgens matchresultat och den nya serietabellen efter helgens matcher.

  Nya bilder på spelare & ny layout på statistiken (25 juni 2001)

  Några av bilderna på spelarna har bytts ut medan andra tillkommit. Ni som ännu inte har skickat in bilder gör det till webmastern.

  Layouten på statistik sidorna har ändrats för att det ska vara lättare att navigera och för att det ska ladda fortare. Hör av er med synpunkter!

  Helgens matchresultat, scorecards och uppdaterad statistik (24 juni 2001)

  Nya matchresultat med scorecards för våra matcher mot Göteborg CC och Landskrona CC. Spelar statistiken är också uppdaterad.

  Nya matchresultat & uppdaterad serietabell! (21 juni 2001)

  Klicka för Matchresultat från fjärde helgen och en uppdaterad Serietabell!

  Uppdaterat spelschema! (20 juni 2001)

  Nya datum för matcherna i Stockholm mot Botkyrka CC och Pakistan CC blir lörd. 7/7 och sönd. 8/7. Resten är oförändrat. Se spelschemat!

  Resan till Stockholm (17 juni 2001)

  Tyvärr blev resan till Stockholm framskjuten. Nya datum meddelas på hemsidan så fort de blir klara.

  Nya matchresultat & uppdaterad serietabell! (15 juni 2001)

  Klicka för Matchresultat från förra helgen och uppdaterad Serietabell!

  Ändring i resan till Stockholm (14 juni 2001)

  Tiden för avresa till Stockholm blir nu kl. 5.00 på lördag morgon. Matchstart har flyttats fram något för att vi ska hinna i tid. Hemresa sker som planerat efter matchen på söndag.

  Malmö CC juniormatch mot Göteborg CC (6 juni 2001)

  Den 10 juni spelar vårt juniorlag match mot Göteborg CC i Göteborg. Resan betalas av Malmö CCs seniorer. Alla intresserade måste höra av sig snarast.

  Samling innan avfärd sker utanför AVIS biluthyrning, Drottninggatan 1, kl. 8.30 söndagen den 10/6.

  Massor av nyheter! (6 juni 2001)
  1. Ändring i spelschemat!

   Matchen mellan Göteborg CC och Malmö CC flyttas från Lör. 9/6 till Lör. 23/6. Se spelschemat!
  1. Resa till Stockholm fredagen den 15/6.

  2. Alla som vill åka med måste meddela innan Sön. 10/6 för att hotellrummen ska bokas. Resan kommer att kosta 600SEK per person, inkl. 2 nätters hotellrum, frukost och mat. Betalning ska vara tillhanda senast tors. 14/6.

  Samling innan avfärd sker utanför AVIS biluthyrning, Drottninggatan 1, kl. 16.00 fredagen den 15/6. Vi spelar två matcher, en på lördag och en på söndag. Hemresa sker direkt efter söndagsmatchen.

  1. Resa till Göteborg lördagen den 23/6.

   Samling innan avfärd sker utanför AVIS biluthyrning, Drottninggatan 1, kl. 7.30 lördagen den 23/6. Hemresan direkt efter matchen.
  1. Matchen mot Landskrona söndagen den 24/6.

  Samling på Bulltofta cricketplan kl. 9.30 för att förbereda matchen. Matchen börjar kl. 11.00.

  1. Anmälan för att spela U-17 turnering i Grekland.

   Spelare födda på eller mellan 1983-09-01och 1986-01-01 har möjlighet att representera Sverige i en U-17 turnering i Grekland från 7 juli till 14 juli. Totala kostnaden är 3000SEK per person, varav 1500SEK betalas tillbaka av SCF i augusti. Läs mer på SCFs hemsida här! Var god ta kontakt med Masood Zaigham omedelbart för anmälan.
  Födelsedag! (3 juni 2001)

  Malmö Cricket Club önskar vår yngste Allsvenska spelare Sunny Sharma ett STORT GRATTIS på 14 års-dagen!

  Foton! (2 juni 2001)

  Foton på några spelare i laget. Övriga får gärna skicka in foton!

  Foton från Bilal och Hassans resa till Lord's, the home of cricket. 1st TEST, Pak vs Eng, 20-21 maj.

  Matchresultat & serietabell! (1 juni 2001)

  Matchresultat från andra spelhelgen finns nu under Säsong 2001, Matchresultat. Nu även med Serietabell!

  Matchresultat (17 maj 2001)

  Matchresultat från första spelhelgen finns nu under Säsong 2001, Matchresultat.

  Även vår fullständiga scorecard är uppe nu!

  Ändring i spelschema !!! (15 maj 2001)

  Matchen mellan Malmö CC och Landskrona CC flyttas från Sön. 20/5 till Sön. 24/6.

   

  Webmaster: Hassan Zaigham, senast uppdaterad 17-mars-2002
  © Malmö Cricket Club 2001-2020