MCC logotyp

 

 

Malmö Cricket Club - Ett lag för ungdomar!


NYHETSARKIV - år 2002

Inomhusträning! (29 december 2002)

Vi kommer nu starta vår andra omgång av inomhusträning. Inomhushallen ligger i Kävlinge och vi kommer att träna på lördagar kl 07.30. Träningen kommer vara två timmar och vi kommer att samlas i Malmö kl 07.00 före varje träning. Vi kommer att ha vår första träning lördagen den 11 januari. Vår coach, Jaya Reddy, kommer också vara närvarande så att vi ska kunna ha både coaching- och träningssessioner.

Vi ber er som är intresserade av att träna att anmäla ert intresse. Sista anmälningsdag är måndagen den 6 januari. Endast de som anmält intresse kommer då få träna fram tills säsongen börjar.

Semester! (21 december 2002)

Jag, webmastern, kommer att vara bortrest på semester de närmaste två veckorna, varför Bilal Zaigham kommer att ta över ansvaret för hemsidan under tiden. Jag passar på att önska Er alla en God Jul och ett Gott Nytt År! När jag är tillbaka ska vi sammanfatta omröstningen.

SCFs hemsida! (11 december 2002)

Jag fick mig nästan en chock när jag råkade titta förbi SCFs (Svenska Cricket Förbundet) hemsida. Inte så ofta man gör det numera. Dom har minsann uppdaterat den! WOW! Roligt för svensk cricket! Dom har t.o.m. med en bild på vårt U-20 lag som U-20 allsvenska mästare. Ta en titt! Det finns lite extra läsning på den engelska versionen.

Ny omröstning (1 december 2002)

För att liva upp hemsidan så vill jag introducera en ny omröstning! Det gäller främst för våra medlemmar att välja vad dom tycker att klubben bör investera i. Sen kan man diskutera eventuell finansiering senare kanske. Men vad är mest angeläget?

Vad är mest angeläget att investera i för vår klubb? Omröstningen stängd.

Ny coachinglänk! (1 december 2002)

Hittat en mycket bra coachinglänk via CricInfo, som jag och även vår käre coach rekommenderar till samtliga spelare. Det är coachingvideos mellan 1-5 min långa om alla spelets aspekter av verkligen kända australiensiska stjärnor, som t.ex Shane Warne, Michael Slater, Mark Taylor, Ian Healy. Allt finns! Lär er batting, bowling, wicketkeeping etc. från världsspelare! Besök sidan nu!

Vattnar hemsidan! (1 december 2002)

Först vill jag be om ursäkt att jag inte uppdaterat hemsidan oftare. Tyvärr så har vi både saknat nyheter och jag har haft ont om tid att lägga ner på hemsidan pga mina studier. Jag hoppas att det snart börjar poppa upp nyheter om nästa säsong. Dessutom väntar jag fortfarande på foton som vissa medlemmar lovat att skicka till mig.

ECC indoor championship 2003 (12 november 2002)

Danska cricket förbundets hemsida (DCF) kan man läsa om nästa års ECC indoor championship som hålls i Danmark. Där har 13 länder anmält sig, däribland också Sverige. Du kan läsa mer här. Nyheten står både på danska och engelska.

Nya länkar (12 november 2002)

Har reparerat felaktiga länkar på vår länksida och lagt till nya länkar och en ny kategori för spel. Kolla gärna igenom dem här!

5500 besökare! (7 november 2002)

Vår kära hemsida har nu besökts fler än 5500 gånger! Det är förstås mycket roligt. Passa på att skriv något kul i gästboken medan ni ändå är här.

Nya reklampartners! (26 oktober 2002)

Vi välkomnar en ny reklampartner, Bonniersbokhandel.

För våra literära besökare rekommenderas varmt Bonniersbokhandel.

Alltid hittar du något kul att läsa när vi nu träder in i vintern på riktigt (glöm inte att ställa om klockan inatt!)

Om U-20 finalen i ECCs newsletter! (12 oktober 2002)

ECC skickar ut ett nyhetsbrev (newsletter) en gång i månaden till alla medlemsländernas styrelser. I oktober månads newsletter kunde man läsa en halv sida om vår U-20 final! Dom skriver bland annat:

"...captain Bilal Zaigham playing the winning shot to finish the season with a batting average of 112, and lifting the trophy as captain of the first ever winning team of the Swedish U-20 Championship."

Om vår U-20 final på ECCs hemsida! (21 september 2002)

Först idag såg jag att ECC (European Cricket Council) har lagt upp lite information och en bild från vår U-20 final på deras hemsida. Roligt med lite publicitet. Hoppas att det ger svensk ungdoms cricket lite bättre rykte. Klicka in på deras nyhetsida.

Problemet åtgärdat (16 september 2002)

Äntligen har jag funnit och lyckats åtgärda problemet med menyraden. Det tog ett tag att hitta felet, som döljde sig i ett javascript och endast hade att göra med att en variabel stod skriven med gemener istället för versaler. Jag hoppas att det inte orsakade någon större oreda på hemsidan.

Problem med menyraden (15 september 2002)

Under dagen har jag uppdaterat programvaran för javascriptet för menyraden längst upp på de flesta sidor. Tyvärr har detta gjort att jag sprungit på lite problem som gör att ni inte ser menyraden för tillfället. Jag är fullt upp med att hitta och åtgärda problemet. Håll ut!

Lite statistik om hemsidan (14 september 2002)

Det kan vara intressant att få veta lite statistik om hemsidan. Just nu tar hemsidan upp 9,39Mb varav 7,12Mb är från bildsektionen. Hemsidan består av 103 document, 172 bilder och 6 flashanimeringar. Dessutom har vi haft mer än 100 nyhetsuppdateringar i år. Inte illa va?

Om ni tycker det är för lite av något eller har andra förslag på förbättringar hör av er. Nu har jag gott om tid att arbeta med förbättringar till nästa säsong. Så ös in med förslag vet ja! Skicka gärna private mess. i gästboken eller e-maila mig.

5000 besökare! (10 september 2002)

Nu har hemsidan nått 5000 besökare! Denna gången var det faktiskt er egen webmaster som blev hedersgästen.

Serietabellen (10 september 2002)

Jag har gjort lite ändringar i serietabellens struktur så att det bättre framgår hur många av vinsterna som är spelade matcher och hur många som är mottagna walkovers. Vilket tyvärr skönjar den dystra verkligheten med alltför många walkovers.

Fotografier (8 september 2002)

Nu har jag äntligen både ordnat med alla fotografierna från U-20 finalen i söndags. Ett stort tack till Bobbys far för att han var vänlig och ställde upp som fotograf och har ordnat med alla fotografierna. Njut av över 30 bilder på båda lagen och på hela prisceremonin!

Träning (7 september 2002)

Imorgon, söndagen den 8 september, ska vi träna kl. 1500 på Bulltofta. Hoppas så många som möjligt kan komma. Eftersom det blir allt svårare att träna på veckodagarna är det viktigt att vi tränar de helger som vi fortfarande kan vara utomhus, dvs. så länge vädret tillåter.

Fotografier (6 september 2002)

I väntan på fotografierna från U-20 finalen i söndags har jag organiserat de foton som vi haft sedan tidigare och lagt till ett par länkar här till höger. Dessa bilderna har funnits på hemsidan hela tiden men har inte varit särskilt lättillgängliga. Fotona är från 2st inomhusturneringar. Ta en titt på länkarna här till höger.

Bild i Metro! (4 september 2002)

Äntligen har media fått upp ögonen för cricket. I måndags publicerade Metro en bild och bildtext från vår U-20 allsvenska final. Vår käre Ali Nawaz har scannat bilden, så att jag nu har kunnat lägga ut den på hemsidan så att alla som missade den i tidningen kan se den här.

Scorecards och statistik (2 september 2002)

Nu har jag och Bilal jobbat med scorecardsen från båda U-20 matcherna. Läs scorecardsen från lördagsmatchen och från finalen på söndag.

Vi har också ordnat med den slutliga statistiken för årets U-20 allsvenska. Varsågoda, läs och njut!

Malmö distikt vann U-20 allsvenskan! (1 september 2002)

Finalen i U-20 allsvenskan spelades idag på Bulltofta i Malmö. De två finalisterna va som bekant, Malmö distrikt och Stockholms distrikt. Idag vanns toss av Stockholm som gjorde 59 runs all out. Malmö gjorde sedan dessa runs för 3 wickets, dvs Malmö vann med 7 wickets. En bra spelad final som vanns av det bättre allroundlaget. Ett stort grattis till vårt U-20 lag som tog emot den historiska första U-20 allsvenskans vinnarpokal! Vi tackar också Stockholms lag för två bra matcher som spelats shysst och önskar dom lycka till i framtiden.

Som vanligt får ni scorecards och uppdaterad statistik senare. Hoppas också kunna lägga ut några foton från dagens match.

Om allsvenskafinalen! (1 september 2002)

Jag har mottagit en detaljerad rapport om finalen mellan Landskrona CC och Pakistan CC från Pakistan CCs kapten Fakhar Chowdhury. Här nedan följer hans mail med information från allsvenskafinalen:

Hej Hassan !

Here is the match report and best performances of the ALLSVENSKAN FINAL played in landskrona between Landskrona CC and Pakistan CC.

LCC won the toss and decided to bat first,
LCC 218 allout,

Afzaal 60
Nasim 55

Hayat Dogar- 8 overs 37 runs and 4 wickwts.
Fakhar Chowdhry- 8 overs 33 runs and 3 wickets.

PCC 134 allout,

Zulfiqar Kayani 32
Ashfaq Ahmed 32

Sadiq 10 overs 29 runs and 4 wickets.

Result : Landskrona CC won by 84 runs. Afzaal of LCC was declared MAN OF THE FINAL due to his superb innings of 60- runs. On the behalf of Pakistan CC and Swedish Cricket Federation I would like to congratulate LCC for their well deserved victory. I would also like to thank the umpires of the match Mr Roger and Mr Anwar Sulemanji for thier time and good performance during the FINAL.

Regards

Fakhar Chowdhry.

Sista U-20 gruppspelsmatchen (31 augusti 2002)

Idag spelade vårt U-20 lag den sista matchen i grundspelet och vann övertygande mot Stockholms distrikt. Malmö vann toss and battade först. Malmö gjorde 226/9 på 30 overs. Sedan bowlades Stockholm ut för 88 runs. Alltså vann Malmö med 138 runs. Matchens höjdpunkter var fin batting från Bilal och Zalmay som båda gjorde halfcenturies. Scorecard kommer tyvärr senare.

Allsvenska-finalen (31 augusti 2002)

Idag spelades Allsvenskafinalen mellan Landskrona CC och Pakistan CC i Landskrona. Landskrona vann matchen med drygt 60 runs. Mer information senare. Alltså är Landskrona CC årets Allsvenska vinnare.

U-20 matchen (26 augusti 2002)

Scorecarden och är uppe nu. Har gjort lite ändringar i det jag skrev om matchen här innan. Nu ska allt vara rätt :) Jag har också uppdaterat U-20 statistiken. Ta en titt på de senaste batting och bowling-listorna. Vilken plats ligger du på?

Allsvenska final (26 augusti 2002)

På lördag spelas allsvenska finalen mellan Landskrona CC och Pakistan CC. Eftersom Landskrona CC vann semifinalen över serieledarna Spånga UCC kommer de att spela på hemmaplan, alltså i Landskrona.

Glöm inte den andra matchen på lördag, den mellan vårt U-20 lag och Stockholm distrikt.

U-20 matchen (26 augusti 2002)

Igår åkte vårt U-20 lag till Göteborg för att spela en match mot Göteborg distrikt. Från rapporten jag fick av laget har jag förstått att vädret var fint, men att pitchen var dålig och gräset inte var klippt, vilket gjorde det svårt att få runs. Göteborgs distrikt vann toss och valde att batta först. Malmö lyckades bowla ut dom på 21.5 overs (av 30) för 80 runs. Bobby och Noor fick vardera 3 wickets och Bilal fick 2. Sedan efter lunch battade Malmö för att nå en till synes enkel vinst. Men nu var det deras tur att känna på pitchen och bra bowling. En efter en blev out och inte förrän 7 wickets fallit på 31 runs kom kaptenen Bilal Zaigham in. Han lyckades tillsammans med Noor Zadran styra laget mot en vinst i 26 overn. Bilal gjorde 15* och Noor gjorde 18* inklusive en 6er som avslutning.

Det som såg ut som en enkel match efter lunch blev en jämn och hård kamp som Malmö var glada att vinna. Till slut vann Malmö matchen med 3 wickets i en match där de flesta runsen kom från Extras!
Besvikna på sin performance men glada för vinsten kan sammanfatta känslorna i laget. Scorecard på matchen kommer senare. Vill någon frivillig skriva en matchrapport så är ni välkomna!

Semifinalerna (26 augusti 2002)

I helgen spelades båda semifinalerna i Stockholm. Landskrona CC åkte upp för att möta Spånga CC och Pakistan CC fick möta Botkyrka CC.
Jag fick precis ett mail från Pakistan CCs kapten Fakhar Chowdhry om deras semifinal mot Botkyrka CC. Han skriver:

Pakistan won the toss and decided to bat first,

Pakistan 314 for 7 in 50 overs.

Fakhar Chowdhry 138
Hayat Dogar 56
Yasin Saleemi 48

Bowling,
Samuel 10overs 60 runs 2 wickets.
Yasar 10overs 55 runs 2 wickets.

Botkyrka 228 allout in 45.1 overs.

Shakil But 96

Bowling,
Qamar Chowdhry 4overs 31 runs 3 wickwts.
Fakhar Chowdhry 10overs 42 runs 3 wickets.

RESULT: Pakistan CC won by 86 runs.

En stark insats av Pakistan CC och inte minst av deras lagkapten Fakhar Chowdhry som ju säkert är Man of The Match!

UPPDATERAT! Den andra semifinalen mellan Spånga UCC och Landskrona CC slutade med vinst till Landskrona CC. Matchen spelades på Pakistan CCs spelplan. Spånga UCC vann toss och gav batting till Landskrona CC. Landskrona CC gjorde 243 och Spånga UCC 190, dvs Landskrona vann med 53 runs.

Flygfoto! (22 augusti 2002)

En mycket trevlig nyhet låg i min email-inbox idag. Jag har sedan lång tid tillbaka hittat ett fint flygfoto på vår cricketplan och önskade lägga upp den på vår hemsida. Som vanligt måste man be om tillstånd, denna gång av Malmö Stadsbyggnadskontor. Detta tillstånd har jag nu alltså fått via email. Därför har jag nu lagt ut fotot på vår Kontakt Info sida. Ta genast en titt där!
Tack ska ni ha på Malmö Stadsbyggnadskontor.

Uppdateringar av allsvenska resultat (21 augusti 2002)

I helgen spelas som sagt semifinalerna i Allsvenskan: Spånga UCC vs. Landskrona CC och Botkyrka CC vs. Pakistan CC. Inför semifinalerna har SCFs sekreterare skickat ny information om matchresultat och serietabell. Tyvärr saknar både han och jag fortfarande några resultat. Jag har ändå lyckats uppdaterat några matchresultat och serietabellen. Det blir inga större förändringar nu men några är intressanta. Ta till exempel en titt på antalet walkovers. Det är tragiska siffror. Inte mindre än 15 av 52 matcher slutade med en walkover, dvs. mer än vart fjärde match eller 29%. Samt våra vänner i Jinnah CC har faktisk fått en vinst i år, fast det var en walkover, inte helt konstigt med tanke på föregående statistik.

Om träning (15 augusti 2002)

Nu är Malmö festivalen i full gång och imorgon, måndag så börjar många av våra spelare studierna igen. Trots det har jag fått önskemål om träning någon gång denna vecka. För egen del hoppas jag att vi kan träna både på tisdag och torsdag, men det förutsätter givetvis att tillräckligt många kan komma. Kom ihåg att U-20 laget har match på söndag mot Göteborgs distrikt.

4500 besökare! (15 augusti 2002)

Vill gratulera vår hemsida till alla de 4500 som nu har besökt den. Det betyder att vi fått 500 besökare på mindre än en månad! Hoppas det blir många fler. Skriv gärna förslag och kommentarer i vår gästbok.

Info till medlemmar (14 augusti 2002)

Tyvärr blir träningen imorgon inställd och matchen på söndag flyttas fram en vecka till söndagen den 25 augusti. Anledning är denna gång mycket tragisk och inget som någotdera av lagen rår över.

Ytterligare matchresultat (13 augusti 2002)

Har idag fått mail av Marcus Bringzén, SCFs sekreterare, och har därmed kunnat lägga till lite nya matchresultat och uppdatera serietabellen. Det blev inga större förändringar och vi kan konstatera att semifinalisterna är 1. Spånga UCC 2. Botkyrka CC 3. Pakistan CC och 4. Landskrona CC. Malmö CC slutade på en 5:e plats.

Om allsvenskan (12 augusti 2002)

Nu när allsvenskans sista schemalagda match har spelats kan man ta en titt på matchresultaten och läsa serietabellen. Det återstår dock ett par matcher som skjutits fram, men som jag inte vet när eller om dom kommer att spelas.

Söndag den 11 augusti

 1. Landskrona CC vs. Malmö CC - Matchen oavgjord
Uppdaterad spelarstatistik (12 augusti 2002)

Så nu har spelarstatistiken för allsvenskan år 2002 uppdaterats för sista gången. Ta en titt och jämför gärna med tidigare säsonger.

Scorecard från kvartfinalen! (12 augusti 2002)

Nu är scorecarden och overchart och runaccumulation chart uppe för den olidligt spännande "kvartsfinalen" mellan Landskrona CC och Malmö CC.

Snart är spelarstatisken också uppdaterad!

Resultatet från kvartfinalen! (12 augusti 2002)

Sista matchen i gruppspelet i årets allsvenska, Landskrona CC vs. Malmö CC visade sig vara avgörande för vilket av lagen som skulle avancera till semifinalerna. Därför kan man kalla matchen för en kvartsfinal! Matchen som spelades i strålande solsken i Landskrona visade sig bli en riktig holmgång. Resultatet blev det som ingen kunnat gissa och något som jag själv aldrig upplevt, ett oavgjort resultat! Landskrona CC blev utslagna för samma 184 runs med 4 bollar kvar som Malmö CC hade gjort.

Poängmässigt blev resultatet: Landskrona 6+3+4=13 och Malmö 6+3+5=14, vilket betyder att Malmö vann matchen poängmässigt, men att Landskrona CC som hade ett försprång på 6 poäng går vidare till semifinal. Jag kan därmed inofficiellt säga att semifinalerna kommer att spelas som följer:
1. Spånga CC vs. Landskrona CC
2. Botkyrka CC vs. Pakistan CC

Malmö CC verkar sluta på 5:e plats, dvs. precis under slutspelsstrecket.

Varsågoda läs gärna serietabellen. Matchens scorecard och statistiken uppdateras snart.

Inför semifinalerna! (6 augusti 2002)

Nu efter ett mail från SCFs sekreterare Marcus Bringzén har jag kunnat uppdatera serietabellen inför den sista schemalagda matchen i allsvenskan, Landskrona CC vs Malmö CC. Tre lag är klara för semifinal. Dessa är 1. Spånga UCC, 2. Botkyrka CC och 3-4.Pakistan CC. Detta betyder att hemmalag i semifinalerna blir Spånga UCC och Botkyrka CC. Det står nu helt klart att den fjärde semifinalslaget blir vinnaren i matchen mellan Landskrona CC och Malmö CC.
Läs serietabellenSäsong 2002 sidan. Jag har också lagt till matchpoängen för de flesta matcherna på matchresultatsidan.

Ni som har information om matchresultat som jag saknar eller som vill dela med er av era scorecard och/eller bonuspoäng är välkomna att skicka email till mig.

Serietabellen har uppdaterats (5 augusti 2002)

Inför semifinalerna har jag med god hjälp försökt att sammanställa en serietabell i väntan på att SCF ger oss något besked. Läs serietabellenSäsong 2002 sidan.

Ni som har information om matchresultat som jag saknar eller som vill dela med er av era scorecard och/eller bonuspoäng är välkomna att skicka email till mig.

Allsvenskan i helgen (5 augusti 2002)

Söndag den 4 augusti

 1. Stockholm CC vs. Svea CC - Svea CC vann på walkover
 2. Pakistan CC vs. Jinnah CC - Pakistan vann med 6 wickets
 3. Spånga UCC vs. Stockholm ACS - Spånga UCC vann med 30 runs.
 4. Göteborg CC vs. Landskrona CC - Landskrona CC vann med 140 runs.
 5. Malmöhus CC vs. Desi CC - Malmöhus CC vann på walkover

Läs samtliga resultat här.

U-20 resultat uppdaterade (5 augusti 2002)

Stockholms distrikt har delat med sig av sina resultat i matcherna mot Göteborgs distrikt. Läs mer om resultaten här.

Träningsinformation (3 augusti 2002)

Tyvärr blev dagens träningspass "washed out" pga regn och blött underlag. Därför har vi skjutit fram träningen till imorgon, söndagen den 4 augusti kl.15.00. Vår käre coach Jaya Reddy kommer också för att ge coaching. Eftersom det kan bli en lång dag är det bra om ni har med er matsäck. Dessutom kommer vi att träna som vanligt på tisdag.

Matchen mot Landskrona CC (31 juli 2002)

Som alla vet är vår nästa match borta mot Landskrona CC söndagen den 11 augusti. Vi kommer att samlas på Drottninggatan 1 (mittemot Avis biluthyrning) kl. 9.30 och senast 9.45 för att åka till Landskrona. Matchen är den sista i allsvenskans grundspel, så jag hoppas vi gör bra ifrån oss och vinner.

Träningsinformation (31 juli 2002)

Imorgon torsdagen den 1 augusti har vi ingen officiell träning, utan de som vill träna kan gå till Bulltofta och träna på egen hand.

Däremot ska vi ha en ordentlig träning lördagen den 3 augusti kl.15.00. Då kommer även vår käre coach Jaya Reddy för coaching. Hoppas att så många som möjligt kommer. Eftersom det kan bli en lång dag är det bra om ni har med er matsäck.

Landslagsmatcher i helgen (29 juli 2002)

Det svenska landslaget spelade 2 matcher mot ett gästande lag från Norge. Lördagsmatchen var på 50 overs och söndagsmatchen på 40 overs. Båda dagarna förlorade Sverige slantsinglingen och Norge valde att batta först. På lördagen gjorde Norge 180 all out och Sverige 53 all out. På söndagen var matchen jämnare då Norge gjorde 166 all out och Sverige 151 all out. Läs lite mer om landslaget på SCFs hemsida.

Om U-20 allsvenskan (29 juli 2002)

Göteborgs distrikt gästades av Stockholms distrikt i söndags. Matchen vanns av Stockholms distrikt, vilket givetvis betyder att Göteborgs distrikt är utslagna och finalen kommer att spelas mellan Malmö distrikt och Stockholms distrikt.

Vårt matchdatum som har ändrats åtskilliga gånger gällande U-20 matchen mot Göteborgs distrikt är nu fastslagen för sista gången. Vi ska åka till Göteborg söndagen den 18 augusti.

Ändringar i U-20 allsvenskans matchdatum! (26 juli 2002)

Helgen den 17-18 augusti skulle Stockholms distrikt komma ner till Malmö för att spela en allsvenska match och en U-20 finalmatch mot vårt U-20 lag. De fick tyvärr förhinder och det beslöts att dessa matcherna istället ska spelas helgen den 31 augusti-1 september. Se ändringen i matchkalendern.

Ytterligare matchresultat (26 juli 2002)

Igår kväll fick jag ett email från SACS-spelaren, Per Holmström, som hjälpte mig med ett par av deras matchresultat. Dessa har jag nu lagt till på matchresultat-sidan där ni kan läsa så gott som samtliga matchresultat från årets allsvenska. Tack Per!

Serietabell! (24 juli 2002)

Efter genomgången av de matchresultaten som jag har kommit över beslöt jag mig för att göra en provisorisk serietabell, som jag dessutom har fått förfrågan om tidigare. Serietabellen som sådan är tyvärr inkomplett eftersom jag inte vet några bonuspoäng från andra än våra egna matcher. Du kan se tabellen på säsong 2002 sidan.

Genomgång av match resultaten från Allsvenskan (23 juli 2002)

Idag har jag fått information om de allra flesta matcherna som spelats i årets allsvenska och därför har jag uppdaterat sidan med alla matchresultat. Läs igenom dessa om du är intresserad. Många spännande matchresultat!

U-20 matchen blev framflyttad IGEN! (20 juli 2002)
I eftermiddags fick vi ett telefonsamtal från Göteborg om att vi tyvärr måste skjuta fram matchen IGEN! Detta är alltså tredje gången! Nu föreslås helgen 3-4 augusti och eftersom Göteborg CC har match mot Landskrona CC den 4 augusti är deras spelplan antagligen bara tillgänglig lördagen den 3 augusti. Jag har uppdaterat Matchkalendern.
Coaching! (18 juli 2002)
I eftermiddag kl. 17.00 ska vi ha en ordentlig coaching session med vår kära coach Jaya Reddy. Hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt och kommer.
4000 besökare! (16 juli 2002)

Vår kära hemsida har sedan starten den 15 maj i fjol nu besökts drygt 4000 gånger.
Enligt egen utsago så var denne besökaren vår egen Ali Nawaz!

Uppdaterad statistik (14 juli 2002)

Den tredje uppdateringen på 1 timme gäller statistiksidan för allsvenska säsongen. Det har rörts om lite både batting och bowlingfronten. Ta en titt och begrunda!

Over charts och run accumulation gårdagens match (14 juli 2002)

Varsågoda här kommer den kompletta scorecarden med over chart och run accumulation chart. Mycket nöje! Strax är även allsvenska statistiken uppdaterad. Håll utkik!

Scorecard! (14 juli 2002)

Varsågoda här kommer hela scorecarden! Vänta lite till så får ni statistik, over chart och run accumulation chart. Mycket nöje!

Malmöderbyt (14 juli 2002)

Grattis till hela laget för en stark insats mot Malmöhus CC i gårdagens match som vi vann övertygande med 66 runs. Bra jobbat team! Som vanligt kommer fullständig scorecard så snart som möjligt. Titta in någon gång senare idag för scorecard och uppdaterad statistik.

Team Sweden (11 juli 2002)

På SCFs hemsida kan du läsa om det nyutagna 14-manna Team Sweden som ska spela mot Norge på Pakistan CCs spelplan i Stockholm den 27-28 Juli. Följande spelare är utagna:

 1. Fakhar Chowdhry (Captain) - Pakistan CC
 2. Lalindra (Vicecaptain) - Spånga UCC
 3. Adnan - Svea CC
 4. Hassan Zaigham - Malmö CC
 5. Altaf - Pakistan CC
 6. Rajan Sharma - Malmöhus CC
 7. Bilal Zaigham - Malmö CC
 8. Jeffrey - Stockholm CC
 9. Nihal - Spånga UCC
 10. Naeem - Göteborg CC
 11. Neil Söderström - SACS
 12. Ricky Adams - Spånga UCC
 13. Rauf Khan - Svea CC
 14. Shakeel - Svea CC
En bra träningsvecka (11 juli 2002)

Den här veckan har vi haft träningar både på lördag, söndag och en komplett coaching session i tisdags. Kan vi vara bättre förberedda på matchen i helgen? Jag tror inte det. Ett stort tack till vår coach Jaya Reddy för utmärkt coaching-arbete. Hoppas alla har fått ut lika mycket av träningen som jag.

Ändringar i spelschemat! (4 juli 2002)

Vi har 2 ändringar i spelschemat framöver.

 1. Söndagens U-20 match mot Göteborg distrikt har tyvärr blivit framskjuten till den 21/7 (preliminärt).
 2. Dessutom har allsvenska matchen mot Malmöhus CC tidigarelagts till lördagen den 13 juli i Bulltofta.

Läs vårt spelschema i sin helhet i Matchkalendern.

Uppdatering av match resultaten från Allsvenskan (2 juli 2002)

Lördag den 15 juni

 1. Mariestad CC vs. Göteborg CC - ?
 2. Jinnah CC vs. Stockholm CC - Stockholm CC vann

Söndag den 16 juni

 1. Pakistan CC vs. Stockholm CC - Matchen framflyttad tills vidare
 2. Malmö CC vs. Malmöhus CC - Matchen framflyttad till den 13/7, Malmö CC vann med 66 runs.
 3. Landskrona CC vs. Desi CC - Landskrona CC vann

Lördag den 22 juni

 1. Pakistan CC vs. Malmö CC - Pakistan CC vann med 6 wkts

Söndag den 23 juni

 1. Spånga UCC vs. Malmö CC - Spånga UCC vann med 62 runs

Lördag den 29 juni

 1. Stockholm ACS vs. Pakistan CC - Matchen oavgjord efter regn

Söndag den 30 juni

 1. Stockholm ACS vs. Jinnah CC - SACS vann på walkover
 2. Mariestad CC vs. Spånga UCC - Spånga UCC vann
 3. Svea CC vs. Botkyrka CC - Botkyrka vann på walkover
 4. Desi CC vs. Göteborg CC - Desi CC vann
 5. Landskrona CC vs. Malmöhus CC - Landskrona CC vann

Jag ber om ursäkt att listan är ofullständig. Jag har varken kunnat eller hunnit ta reda på fler resultat. Så snart jag får reda på mer, så fyller jag i denna lista som du finner komplett här. (Jag är dock stolt över att min sida är bättre uppdaterad än SCFs).

Statistiken (25 juni 2002)

Statistiksidan för årets säsong har uppdaterats efter stockholmstouren både vad gäller den ordinarie Allsvenskan och U-20 Allsvenskan. Bered er på mycket intressant läsning.

Touren till Stockholm (25 juni 2002)

I varierande väderlek spelade vi 3 matcher på lika många dagar. Vårt U-20 lag spelade storartat på fredagen mot Stockholm distrikt och vann sin match, medan prestationen de andra två matcherna var mindre bra, varför vi också förlorade dessa matcherna. Än så länge har bara scorecards från fredagens match mot Stockholm distrikt och lördagens match mot Pakistan CC kommit upp. Men uppdaterad statistik och scorecarden från matchen mot Spånga UCC kommer senast imorgon.

NYTT: Nu har vi även ordnat med scorecarden från söndagens match mot Spånga UCC. Alltså finns nu scorecards från alla tre matcherna på Stockholm touren:

 • Fredagen den 21 juni: Malmö distrikt vs. Stockholm distrikt
 • Lördagen den 22 juni: Pakistan CC vs. Malmö CC
 • Söndagen den 23 juni: Spånga UCC vs. Malmö CC
 • Inför touren till Stockholm (18 juni 2002)

  På fredag beger vi oss iväg till Stockholm över midsommarhelgen för att spela tre intressanta matcher. Som ni redan vet samlas vi på Drottninggatan 1 (mittemot Avis biluthyrning) kl.5.30 på fredag morgon. Vi har bokat 5 rum till 15 personer för 2 nätter på IBIS SYD i Stockholm. Alla bor på samma våning. Frukostbuffé betalas individuellt 50:-/pers. Vi åker hem igen på söndag kväll.

  Matchschemat för helgtouren är som följer:

 • Fredagen den 21 juni: Malmö distrikt vs. Stockholm distrikt
 • Lördagen den 22 juni: Pakistan CC vs. Malmö CC
 • Söndagen den 23 juni: Spånga UCC vs. Malmö CC
 • Söndagens match i U-20 allsvenskan (14 juni 2002)

  U-20 Matchen mot Göteborg distrikt har tyvärr blivit uppskjuten på Göteborgs begäran. För att inte missa en bra helg kommer vi istället att träna imorgon, lördagen den 15 juni kl. 1600. Hoppas att så många som möjligt kan komma.

  Övriga matcher (12 juni 2002)

  Lördag den 8 juni

  1. Pakistan CC vs. Botkyrka CC - ?
  2. Göteborg CC vs. Stockholm CC - ?
  3. Malmö CC vs. Mariestad CC - Malmö CC vann med 2 wickets

  Söndag den 9 juni

  1. Spånga UCC vs. Svea CC - Spånga UCC vann
  2. Desi CC vs. Stockholm CC - ?
  3. Malmöhus CC vs. Mariestad CC - Malmöhus CC vann på walkover
  Statistiken (9 juni 2002)

  Nu har jag uppdaterat batting och bowlingstatistiken för vårt lag i allsvenskan. Mycket intressant läsning om vilka som bidrar mest i laget i battingen och bowlingen.

  Malmöhus CC mot Mariestad CC (9 juni 2002)

  Matchen mellan Malmöhus CC och Mariestad CC som skulle spelas idag blev en Walkover från Mariestad till Malmöhus. Mariestad beslöt sig för att åka hem och lämna walkover. Anledningen var att en av deras spelare skadades i matchen mot Malmö på lördagen och mådde dåligt. Skadan visade sig vara en nyckelbensfraktur, som får läka av sig själv. Vi önskar honom lycka till och är givetvis besvikna att matchen blev inställd, eftersom den säkert hade varit både spännande och underhållande.

  Scorecard från matchen mot Mariestad CC (9 juni 2002)

  Nu har jag och Bilal hunnit fixa scorecard från gårdagens match mot Mariestad CC. Jag garanterar intressant läsning och fina illustrativa grafer för att överskådliga matchutvecklingen.

  Matchen mot Mariestad CC (9 juni 2002)

  Gårdagens match var jämn och intensiv, men ett underbart partnership mellan Jon Abbas och Zalmay Daftani räddade matchen för Malmö CC, som vann med 2 wickets. Scorecard från matchen håller på att ordnas och snart uppdateras även statistiken.

  Statistik för allsvenskan (5 juni 2002)

  Statistiksidan är uppdaterad efter matchen mot SACS i söndags. Den resulterade i många ändringar, se själv!

  Övriga matcher (5 juni 2002)

  Lördag den 1 juni

  1. Svea CC vs. Malmöhus CC - matchen uppskjuten tills vidare
  2. Malmö CC vs. Stockholm ACS - Stockholm ACS vann med 2 wickets
  3. Mariestad CC vs. Botkyrka CC - ?

  Söndag den 2 juni

  1. Stockholm CC vs. Malmöhus CC - matchen uppskjuten tills vidare
  2. Desi CC vs. Botkyrka CC - ?
  3. Landskrona CC vs. Stockholm ACS - Landskrona vann
  4. Jinnah CC vs. Spånga UCC - ?
  Scorecard från matchen mot SACS (5 juni 2002)

  Nu har jag äntligen haft tid att ordna med att scorecarden med dess alla finesser kommit upp på hemsidan. Ursäkta dröjsmålet. Scorecarden från matchen mot SACS.

  Grattis på födelsedagen! (3 juni 2002)

  Malmö Cricket Club önskar vår yngste allsvenskaspelande spelare, Sunny Sharma, en bra födelsedag. Grattis på 15års dagen!

  Matchresultat i U-20 allsvenskan (1 juni 2002)

  Idag spelade Stockholms distrikt hemmamatch mot Göteborgs distrikt. Stockholm började batting och gjorde 369 runs på sina 30 overs. De bowlade sedan ut Göteborg för 109 runs på 22 overs. Alltså vann Stockholms distrikt med 260 runs!

  Matchen mot SACS (1 juni 2002)

  Idag spelade vi en underhållande och otroligt jämn match mot Stockholm Akademiska Cricket Sällskap, som vi i slutändan tyvärr förlorade med 2 wickets. Scorecarden från matchen kommer snart.

  Träningsmatchens fortsättning (31 maj 2002)

  Träningsmatchen mot Malmöhus CC som påbörjades i söndags spelades färdigt i torsdags kväll. Hassan och Bilal fortsatte battingen som ju avbröts i söndags. Först blev Hassan out på 36 runs och senare spelade Ahmad med Bilal tills Bilal gjorde 50 och sedan blev out på 74 runs. Ahmad valde att bli retired på 53 runs. Sedan fick även Bobby, Omar M, Ali N och Sunny chansen att göra lite batting. Vi hade redan då Bilal och Ahmad spelade passerat vårt target och alltså vunnit matchen. Bra gjort grabbar!
  Ett tack till malmöhus CC för en trevlig träningsmatch.

  Övriga matcher (28 maj 2002)

  Lördag den 25 maj

  1. Stockholm ACS vs. Göteborg CC - matchen uppskjuten tills vidare
  2. Botkyrka CC vs. Landskrona CC - Botkyrka CC vann med 6 wickets
  3. Mariestad CC vs. Jinnah CC - matchen uppskjuten tills vidare

  Söndag den 26 maj

  1. Svea CC vs. Landskrona CC - Svea CC vann med 9 wickets
  2. Botkyrka CC vs. Göteborg CC - matchen uppskjuten tills vidare
  3. Mariestad CC vs. Desi CC - ? (skriver in så snart jag hört mer)
  Träningsmatch ... fortsättning följer (27 maj 2002)

  Träningsmatchen mot Malmöhus CC i söndags spelades först i strålande solsken men efterhand så mulnade vädret och till slut var regnet framme. Malmöhus CC vann toss och beslöt sig för att göra batting. De battade i 58 overs innan vi hade bowlat ut dom för ungefär 176 runs. Samtliga spelare fick göra bowling och många var mycket glada. Ett särskilt grattis till Ali Nawaz som helt själv ordnade sin första wicket genom en caught & bowled på sin 16 års- födelsedag. Grattis också till Omar Ghafoor för sina två wickets i match. Bilal och Hassan tog vars 2 wickets och Jon, Wali, Bobby var sin. Dessutom gjorde Bilal+Zalmay en runout.

  När sedan vi började batta så försämrades vädret och vi fick besluta att fortsätta matchen vid ett senare tillfälle. Innan dess han vi bli 3 out. Jon blev caught behind på 0 och Sunny blev bowled på 0. Zalmay och Bilal battade bra innan Zalmay blev caught out. Bilal och Hassan spelade not out på en score av 83 runs.

  Det bestämdes att matchen ska fortsätta på torsdag den 30 maj kl. 18.00 prick. Vi måste vara på plats kl.17.30. Förhoppningsvis kommer vi att kunna njuta av bra battingträning då i vackert väder.

  Övriga matcher (20 maj 2002)

  Lördag den 18 maj

  1. Pakistan CC vs. Svea CC - Svea CC vann
  2. Desi CC vs. Spånga UCC - Spånga UCC vann med 6 wickets
  3. Malmöhus CC vs. Jinnah CC - Malmöhus CC vann med 6 wickets

  Söndag den 19 maj

  1. Stockholm ACS vs. Stockholm CC - Stockholm CC vann med 27 runs
  2. Göteborg CC vs. Spånga UCC - Spånga UCC vann med 2 wickets
  3. Malmö CC vs. Jinnah CC - Malmö CC vann med 135 runs
  Scorecard för matchen mot Jinnah CC (20 maj 2002)

  Nu är scorecarden för matchen mot Jinnah CC uppe på nätet. Glöm inte att titta på Over charts och Run accumulation diagrammen som är mycket informativa. Läs gärna statistiksidan som också har uppdaterats efter matchen igår.

  Vinst mot Jinnah CC (19 maj 2002)

  Malmö CC slutade som vinnare idag efter mötet med Jinnah CC. Malmö CC vann toss och började battingen och lyckades göra 203 runs med fyra wickets kvar. Sedan bowlade vi ut Jinnah CC för 68 runs. En bra arbetsdag på jobbet! Fullständig scorecard kommer strax!

  Inför matchen mot Jinnah CC (18 maj 2002)

  Jinnah CC har kommit ner till Malmö och har idag spelat mot Malmöhus CC. Jag var där och studerade större delar av matchen. Jinnah CC vann toss och gjorde 87 runs all out. Malmöhus CC vann matchen men förlorade 4 wickets för att nå målet. En intressant match som var mycket lärorik. Imorgon möter vi Jinnah CC på Bulltofta. Vi samlas mellan kl. 9.00 och 9.15 för förberedelserna inför matchen. Matchstart planeras till kl. 11.00.

  Scorecard från sista matchen i warm-up turneringen (15 maj 2002)

  Har äntligen fått upp scorecarden från sista matchen i warm-up turneringen. Vi förlorade ju som sagt mot Landskrona CC i Landskrona med 8 wickets. Läs scorecarden.

  Flertalet ändringar i spelschemat (15 maj 2002)

  Spelschemat för denna säsongen har ändrats. Framförallt har flera matcher i U-20 allsvenskan flyttats runt och även finalen blir uppskjuten en dag och kommer nu att spelas på Bulltofta i Malmö. När det gäller allsvenskan har bara matchen mot Malmöhus CC senarelagts, i övrigt är schemat oförändrat. Ta en titt på den nya matchkalendern!

  Övriga matcher (13 maj 2002)

  Lördag den 11 maj

  1. Stockholm CC vs. Spånga UCC - Spånga vann med 33 runs
  2. Jinnah CC vs. Botkyrka CC - Botkyrka vann
  3. Malmöhus CC vs. Pakistan CC - Pakistan CC vann med 6 wickets
  4. Desi CC vs. Svea CC - matchen uppskjuten tills vidare

  Söndag den 12 maj

  1. Stockholm ACS vs. Botkyrka CC - SACS vann med 15 runs
  2. Göteborg CC vs. Malmö CC - Malmö CC vann med 6 wickets
  3. Mariestad CC vs. Svea CC - Svea CC vann
  4. Landskrona CC vs. Pakistan CC - Landskrona CC vann med 3 wickets
  Strålande start på allsvenskasäsongen (13 maj 2002)

  Säsongens första match mot Göteborg CC slutade med en vinst för Malmö CC med 6 wickets. Efter att ha vunnit toss valde vi att låta Göteborg börja battingen, eftersom vädret var mulet och småregnigt. Vi lyckades begränsa dem till 177 runs och kunde sedan nå målet med 6 wickets i hand. För matchen fick vi 22 poäng (av 22 möjliga!) och Göteborg fick 5 poäng. Kan man önska en bättre start på säsongen?

  Läs den detaljerade scorecarden här, som också innehåller Over charts och Runs accumulation diagram! Även statistiken har uppdaterats.

  Första allsvenskamatchen (10 maj 2002)

  På söndag den 12 maj spelar vi vår första allsvenskamatch mot Göteborg CC på bortaplan. De som spelar har fått uppgift om samling kl. 7.00 på Drottninggatan 1 (mittemot AVIS biluthyrning). Matchen kommer att starta 11.00 prick.

  Coaching + träning (10 maj 2002)

  Igår hade vi en mycket givande coaching- och träningspass som många kunde deltaga på. Jag hoppas att alla fann den givande och har lärt sig ngt. Vi har alla stor nytta av coachingen och uppskattar den mycket. Ett stort tack till Coach Jaya Reddy som visat ett stort engagemang och tålamod.

  U-20 statistik! (2 maj 2002)

  Eftersom U-20 säsongen har startat ska givetvis statistiken in på sidan. Kolla på statistiksidan för att läsa och jämföra våra U-20 spelares prestationer från första matchen.

  Nya finesser i scorecarden! (2 maj 2002)

  Nu har jag lyckats lägga till inte mindre än 2 nya finesser i scorecarden för att göra resultaten mer överskådliga. Du kan nu se på "runs accumulation" och "over charts" för att följa hur matchen fortled. Se efter länkarna på senaste scorecarden från matchen i onsdags mellan Malmö distrikt och Göteborg distrikt.

  Invigningsmatchen i U-20 allsvenskan (1 maj 2002)

  En lyckad invigningsmatch i U-20 allsvenskan slutade med en överväldigande seger till hemmalaget, Malmö distrikt. Matchen som till en början spelades under lättare regn och molnigt väder och sedan under strålande solsken var mycket bra. Hemmalaget Malmö distrikt fick en bra start och behöll sina wickets till slutet för att sedan kunna spela mer chansartat och på så sätt sätta upp en bra "target" för det andra laget. Göteborgs distrikt fick en långsam start och förlorade tidigt wickets. De kämpade bra men var hotade aldrig Malmös poäng. En trevlig dag, med god stämning och till sist fint väder bäddade för en trevlig första U-20 allsvenska säsong. Malmö distrikt vann till slut med 107 runs mot Göteborgs distrikt.

  Över 3000 besökare! (1 maj 2002)

  Jag märkte precis att vår kära hemsida har nåtts av över 3000 besökare sedan mätstarten den 16 maj i fjol.

  Summering av Warm-up turneringens sista dag (29 april 2002)

  Äntligen fick vi möjligheten att börja med batting, tack vare att vicekaptenen, eran egen webmaster, vann slantsinglingen. Detta och att vi spelade hela 35 overs gjorde att vi fick en bra battingträning. Vi förlorade dock matchen med 8 wkts, men det var mindre viktigt. Hade vi velat vinna skulle vi nog inte battat först, men då hade vi förstås inte fått samma battingträning. Vädret var mycket kallt vilket förstörde lite av matchglädjen, men på det hela taget var det en bra träningsdag. Jag hoppas att samtliga kunnat dra ordentlig nytta av denna Warm-up turneringen och att vi kan använda dessa kunskaper i Allsvenska spelet. Som vanligt kommer scorecarden så snart som möjligt.

  Jag vill också passa på att gratulera Landskrona CC som obesegrad vinnare av Warm-up turneringen.

  Sista matchen i Warm-up turneringen (27 april 2002)

  Efter mycket oro om morgondagens match möjligen skulle behöva ställas in på grund av dåligt väder har jag äntligen fått klartecken att matchen kommer att spelas. Vi samlas som vanligt på Drottninggatan 1 (mittemot Avis biluthyrning) kl. 9.00. Vi ska åka till Landskrona och spela vår sista match i Warm-up turneringen mot dem.

  Angående U-20 seriespelsmatchen (27 april 2002)

  Lagkaptenen för U-20 laget, Bilal Zaigham har skickat ut mail till alla som berörs. Som ni vet invigs den första U-20 Allsvenskan på onsdag mot Göteborg distrikt. Samtliga spelare ska vara på plats kl. 9 för att förbereda för matchstarten kl.11.00. Lycka till önskar Webmastern (nybliven seniorspelare).

  Scorecards från matcherna i helgen (23 april 2002)

  Nu har vi sammanställt resultaten från matcherna i helgen. Alltså kan du nu läsa de fullständiga scorecardsen för matchen mot Malmöhus CC och matchen mot Landskrona CC. Som ni förstår så innebär resultaten att Landskrona CC och Malmöhus CC har kvalificerat sig till en eventuell final.

  Efter ännu en nyttig träningshelg (22 april 2002)

  Vi spelade två matcher i söndags, varav åtminstone den andra var mycket jämn och vi kämpade mycket hårt. Jag är övertygad om att vi hade vunnit om vi inte hade varit så trötta efter den första matchen. Vi förlorade bägge matcherna, med 39 runs mot Malmöhus CC och med 37 runs mot Landskrona CC. Fullständiga scorecards kommer senare.

  Jag hoppas att alla kan dra någon lärdom från matcherna, som kommer till nytta i senare matcher. Jag vet i alla fall att jag själv lärde mig mycket. Alla vet vad dom behöver träna på och kan utnyttja dom här matcherna till att finna sina svagheter, för att reparera dom innan säsongen börjar.

  Jag får ta och gratulera Bilal till sin half-century (68*) och sina 5 wickets för 24 runs. Han gjorde en mycket bra allroundinsats. Dessutom kan man gratulera Jon till en fin insats bakom stumps.

  Angående söndagens match (20 april 2002)

  Det har blivit en ändring i spelschemat för matchen imorgon, söndagen den 21 april. Pga att Landskrona CC inte kunnat boka sin spelplan på söndagen, så kommer vi istället att spela 2 matcher på Bulltofta och förhoppningsvis spela i Landskrona nästa helg istället. Därför ska samtliga spelare träffas på Bulltofta kl. 9.00 för att göra iordning spelplanen för de 2 matcherna mot Malmöhus CC kl. 9.00 och därefter mot Landskrona CC ungefär kl. 14.00. Matchkalendern är uppdaterad, så ta gärna en titt där. Önska oss också gärna lycka till i gästboken eller via mail!

  Scorecard från första matchen (16 april 2002)

  Nu har vi tittat igenom och granskat scorecarden från matchen mot Malmöhus CC i helgen. Läs hela scorecarden. Det kan du lära dig mycket på!

  Warm-up turneringens första dag (14 april 2002)

  Vår match mot Malmöhus CC i Warm-up turneringen var mycket lärorik. Vädret kunde ha varit bättre, men alla bet ihop trots bitande kyla och kall vind. Det var svårt att "värma upp" en sådan här dag. Matcherna fick kortas ner till 25overs per inning, men trots det fick de flesta prova på både bowling och batting. Matchen utgjorde en bra första träningsmatch för att få in matchvanan. Resultatet blev dessvärre en förlust med bara 7 runs! Malmöhus CC battade först och gjorde 134 på 25 overs, medan vi bara lyckades få ihop 127. En mer detaljerad scorecard kommer senare.

  Dagens första match var mellan Malmöhus CC och Landskrona CC. Den vanns relativt enkelt av Landskrona CC.

  Nu väntar borta match mot Landskrona CC nästa helg, se matchkalendern.

  Säsongens första match! - sön. 14/4 (10 april 2002)

  På söndag spelar vi vår första match för säsongen. Vi möter Malmöhus CC på bortaplan. Matchen är 30 overs lång och är den första i Warm-up turneringen. Samling kommer att ske kl. 10.00 på Malmöhus CCs cricketplan på limhamnsfälten i Malmö.

  Väderprognoser på matchkalendern (10 april 2002)

  Matchkalendern har uppdaterats med länkar till väderprognoser, som är lätta och överskådliga. Prognoserna sträcker sig 5 dygn framåt och är från Passagen Väder. Som ni ser så ser det för tillfället dystert ut inför söndagsmatchen.

  Ny reklampartner (10 april 2002)

  Besök Tradera.com för att finna det verkliga fyndköpet! Börja redan nu med budgivningen! kanske det blir just du som gör det stora klippet!

  Träning + klubbmöte - sön. 7/4 kl.12:30 (6 april 2002)

  Eftersom matchen inte kan spelas på imorgon, söndagen den 7 april ska vi ha ett ordentligt träningspass och ett klubbmöte. Alla spelare ska vara på plats kl. 12:30 på bulltoftaplanen. Träning kommer att ske på matchmattan och mötet kommer att hållas i en lokal i cafeterian.

  Matcherna i Warm-up turneringen har flyttats fram! (6 april 2002)

  Söndagens match mot Malmöhus CC i Warm-up turneringen har flyttats fram pga. vädret. Detta innebär att hela spelschemat för vänskapsturnering blir framskjuten ytterligare en vecka. Dvs. matchen mot Malmöhus spelas den 14 april istället. OBS! eftersom spelschemat har förändrats, ladda gärna ner den uppdaterade versionen av info-bladet för turneringen.

  Matchkalender! (31 mars 2002)

  Inför denna säsongen har jag lagt till en ny finess på hemsidan, matchkalendern, som gör att ni kan se när vår nästa match är. Matchkalendern hittar ni längst upp i högra hörnet på den här sidan. Klickar ni på titeln hamnar ni dessutom på den nya matchkalendersidan, där endast Malmö CCs kommande matcher står.

  Rekommenderade länkar! (31 mars 2002)

  Jag har samlat ihop de absolut viktigaste och mest centrala cricketlänkarna för oss i Malmö Cricket Club. Ni finner dom nere till vänster på sidan under titeln Externa länkar.

  Nya annonssamarbeten! (29 mars 2002)

  Nu har 2 nya annonser lagts till på hemsidan. Vi hoppas på ett mycket givande samarbete med dessa annonsörer.

  Den ena är en guldgruva till prylhandel. Det finns massor av saker att köpa och sälja. Kanske har också du något i förrådet som du kan tjäna en slant med eller också hittar du något riktigt fynd!? Besök Blocket.se här! Samarbetet har avslutats!

  Den andra är premiär för en mobilsajt som låter dig (hör och häpna!) ladda ner loggor alldeles GRATIS! Besök Planitmobile här!

  Ändring i matchschemat! (26 mars 2002)

  Warm-up turneringen som du kan läsa om nedan har skjutits fram EN vecka p.g.a vädret. Alla matcher flyttas således fram med en speldag. Se det nya schemat under Övriga matcherSäsong 2002. Även informationsbladet har uppdaterats.

  Warm-up turnering i april! (11 mars 2002)

  En turnering har lagts in på försäsongen under helgerna i april, som ska fungera som uppvärmning inför Allsvenskan. Denna kommer att spelas mellan Landskrona CC, Malmö CC och Malmöhus CC på samtligas hemmaplan med 2st. inbördes möten och en final. Det fullständiga informationsbladet med schema hittar du här. Schemat finns också utlagd under Övriga matcherSäsong 2002.

  Spelschemat för årets Allsvenska (24 februari 2002)

  SCF (Svenska Cricket Förbundet) har laft spelschemat för årets allsvenska. Jag har lagt ut en mer översiktlig variant på vår hemsida under Säsong 2002. Du hittar den här.

  U-20 Allsvenskans spelschema har ändrats (24 februari 2002)

  Spelschemat för U-20 Allsvenskan har uppdaterats. Detta för att bättre passa in med det övriga spelschemat.

  Rapportering från inomhusturneringen i Göteborg (21 februari 2002)

  Bilal Zaigham har skrivit ihop en mycket läsvärd rapport från inomhusturneringen i Göteborg. Jag rekommenderar samtliga att läsa den här.

  De som har möjlighet att skicka in fotografier från turnering kan göra det till mig.

  Har snyggat till designen på hela hemsidan (19 februari 2002)

  Jag har jobbat en hel del med designen på hemsidan och är mycket nöjd med förändringen. Nu har hela hemsidan fått sig ett ansiktslyft och kan förhoppningsvis utvecklas i rätt riktning. Jag har planer på att lägga till spelarinfo med foto på hemsidan så snart årets medlemmar är klara, så skicka gärna in bilder på er till mig.

  Lyckad inomhusturnering i Göteborg (19 februari 2002)

  Inomhusturneringen i Göteborg i söndags var mycket lyckad. Inte nog med att alla hade roligt, dessutom fick alla juniorer chans att spela minst 2 matcher. Resultaten från turneringen finns på Säsong 2002 sidan. Bilal Zaigham har tagit sig an att skriva en summering av touren till Göteborg. Jag hoppas den kan vara färdig för publicering redan denna veckan. Jag uppmuntrar givetvis andra att också skriva rapporter som kan publiceras på hemsidan. Skicka gärna dessa och fotografier till mig.

  Förbättrad layout? (16 februari 2002)

  Jag har känt ett behov av att förnya hemsidans layout. Därför har jag experimenterat lite och har planer på att lägga ut något i stil med detta. Än så länge är bara framsidan uppdaterad. Vad tycker ni? En förbättring eller försämring? Förslag och synpunkter mottas innan hela sajten görs om. Skicka email till mig eller skriv i gästboken.

  Lagt in en ny bild på en spelare (15 februari 2002)

  På en spelares begäran har jag bytt ut dennes bild till en ny (du vet vem du är). Ni får gärna gissa vem! Ni som ännu inte har någon bild eller vill ha en ny/bättre bild kan maila den till mig här.

  Inomhusturnering i Göteborg (14 februari 2002)

  På söndag, den 17 februari, spelar Malmö CCs seniorlag en inomhusturnering i Göteborg. Önska gärna laget lyckat till och kom med synpunkter och tips i gästboken eller på e-mail.

  Reklam (14 februari 2002)

  Har gjort en stor omorganisering om reklamen på hemsidan för att göra den mer synlig och lättillgänglig. Hör av er med synpunkter på detta här.

  Nya cricketlänkar! (7 februari 2002)

  Har lagt till 2 nya länkar i cricketnyhetskategorin.

  Wisden Online har nyheter av högsta kvalité. Dessvärre för att behålla kvalitétsimagen så tar dom betalt för andra intressanta delar av sajten.

  Cricket 365.com - The Worlds Ultimate Cricket Resource är en bra nyhetssida. Många bra länkar som jag även haft med tidigare.

  Även en ny länk i rankingkategorin. ICC (International Cricket Council) har en tabell för att ranka Test cricketlagen. Den baseras på senaste möten mellan lagen på hemma respektive borta plan. Kolla länken för mer information.

 • ICC Test Championship Table
 • Som vanligt rekommenderas att ni kollar in på sidan Cricket Coaching. On Line Learning For Coaches And Players. för att repetera och lära er mer om cricket! Där står mängder med tips och träningsråd som uppdateras regelbundet.

  U-20 allsvenskan för första gången! (25 januari 2002)

  SCF har beslutat om ett U-20 allsvenska för säsongen 2002. Detta är ett stort steg framåt för utvecklingen av cricket i Sverige. Malmö Cricket Club har som vanligt den bästa informationen! Läs redan idag spelschemat för U-20 allsvenskan som består av 3 lag och 6 matcher plus en final. Läs spelschemat här.

  Säsongens första inomhusträning (13 januari 2002)

  På söndagen tränade spelare ur vårt lag inomhus för första gången i år. Träningen skedde på inbjudan av Landskrona CC i deras inomhuslokal. Träningen var mycket givande och uppskattad och vi tackar Landskrona CC för inbjudan att träna med dem

  Tack till alla sponsorer (8 januari 2002)

  Som ni ser har vi nu inte mindre än 4 stycken sponsorer. Dessa kommer ni att se mer av på vår hemsida framöver. Passa på att besöka deras hemsidor via våra länkar. Här är lite av det som de erbjuder (kan inte missas!)

 • Varför inte läsa om de nya mobilerna? Vad sägs om de med inbyggd kamera! Läs på hemsidan och prenumerara på tidningen Mobil!
 • Köp nya böcker eller musik på bol.com, exempelvis kurslitteratur eller varför inte en avkopplande roman eller CD?
 • Hittade du inte fyndet i mellandagsrean? Då hittar du det garanterat på moreSales hemsida. Bli medlem och få en datatidning helt gratis!
 • Vill du också tjäna pengar på din hemsida? Det gör du enkelt med TradeDoubler!
 • Ny länk: Cricket ratings (1 januari 2002)

  Den absolut mest ansedda Cricket ratings listan hittar du hos PricewaterhouseCooper. Dom har rankat dom 100 bästa batsmen och bowlers i både Test och ODI-cricket.

  Gott Nytt År! (1 januari 2002)

  Malmö Cricket Club önskar ER alla ett riktigt GOTT NYTT cricket-ÅR!